Çocuklar ve Bebekler İçin Hediye Önerileri

Çocuklar ve Bebekler İçin Hediye Önerileri

ÇOCUK HEDİYELİK ÖNERİLERİ

Yeni doğan bebekler veya yeni yaş günlerini kutlamaya can atan çocuklar için anne babaları kadar ebeveynlerinin yakın çevrelerinin de heyecan içerisinde olduğu söylenebilmektedir. Çocuk veya bebekler için özel gün olarak değerlendirilebilecek günlerde en güzel ve en kullanışlı ürünlerin hediye olarak verilmesini her ebeveyn yakını gibi sizlerin de istemesi doğaldır. Bu koşullar altında çocuk ve bebekler için hediye ürünleri kategorisi altında birçok çeşit ile sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Cigit Concept olarak uzman tasarım ve üretim ekiplerimizce tüm çocuk ürünlerinin imalat proseslerinde titizlikle çalışmaktayız. Ürünlerimizin çeşitliliği ile sizlere kolaylıkla ve zaman kaybı yaşatmadan pratik bir şekilde kız veya erkek çocuklar için kombin oluşturmanızda avantaj sağlamaktayız. Günümüzde teknolojik gelişmeler ile birlikte üretim süreçlerimizde ve ürün hammadde seçiminde bebek ve çocuklarınız için özenle yürüttüğümüz kalite standartlarımız gereği giyim ürünlerimizi gönül rahatlığıyla kullanım imkânı tanımaktayız. Şirket ilkelerimiz ve politikalarımız kapsamında müşteri memnuniyetine, ürün kalitesine, hızlı iletişime ve kolay satın alma süreçlerine yönelik yürütmüş olduğumuz stratejik ve şeffaf süreçlerimiz ile birlikte sizlere optimum performans ile hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz bebek ve çocuklarınızın sağlığını ve konforunu göz önünde bulundurarak üretimlerimizi gerçekleştirmek ve aynı zamanda ürünlerin ebeveynler açısından rahatlıkla ve pratik bir şekilde kullanımının sağlanmasını gerçekleştirmektir.

Çocuklara veya bebeklere yönelik hediye ürünlerin seçimi genellikle özel gün olarak nitelendirilen doğum günleri, yeni doğan ve baby shower veya içimden geldi konseptleri içerisinde sıklıkla kullanılmaktadır. Yeni doğan veya çocuklar için ürün gruplarımız başlıca şu şekilde verilebilmektedir;

  1. Battaniyeler
  2. Boxerlar
  3. Havlular
  4. Bebek veya çocuk oyun minderleri
  5. Hastane çıkışı bebek takımları
  6. Tulumlar
  7. Yorganlar
  8. Oyuncaklar
  9. Taytlı takımlar
  10. Elbiseler
  11. Bandanalar
  12. Zıbınlar
  13. Saç tokaları
  14. Flamalar
  15. Külotlu çoraplar
  16. Tişörtler
  17. Eşofman altları
  18. Bebek bodyleri
  19. Emzik tutmacı

Ürünlerimizin tamamında kaliteyi, şıklığı, rahatlığı ve hijyenik koşulları rahatlıkla yakalayabilme imkânınız ile sizlere avantaj sağlamaktayız. Bebek veya çocuklar için hediyelik ürünlerin seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar Cigit Concept uzman ekiplerince şu şekilde sıralanabilmektedir;

  1. Giyim ürünlerinin veya oyuncakların çocukların veya bebeklerin sağlığına olumsuz etki etmeyecek hammaddelerden seçilmelidir.
  2. Giyim ürünlerinin seçiminde çocukların veya bebeklerin alerjik rahatsızlıklarının olup olmadığı bilinmeli ve ürünlerin iç yapı özelliklerinin bu duruma göre analiz edilmesi.
  3. Kız veya erkek giyim ürünlerinde yaka ve kol kısımlarında sert malzemelerin kullanılıp kullanılmadığına dikkat edilmelidir. Bunun sebebi bebeğin veya çocuğun eklem ve boyun hareketlerinde hassas ciltlerinin vermiş olduğu tahriş olabilme yüzdesinin yüksekliğidir. Yani her hareket esnasında eğer yaka ve kol kısımlarında sert malzemeler kullanılmış ise kısa süreler içerisinde bu noktalarda tahriş olma olasılığı yüksektir.
  4. Çocuk ve bebek ürünlerinin tamamında yutma gibi çocuğunuzun sağlığına risk unsuru yaratabilecek yabancı ve sert cisimlerin bulunup bulunmadığına dikkat edilmelidir.
  5. Giyim ürünlerinde bebeklerin veya çocukların yaşlarına göre değil de kilolarına göre ürün seçiminin yapılması gerekmektedir. Bunun sebebi çocukların veya bebeklerin hareketli dönemlerinde giyim ürünleri içerisinde sıkılarak huzursuz olmasına neden olmakta ve vücutlarını sıkmasından dolayı çeşitli hastalıklara sebebiyet vermesidir.
  6. Çocuk oyuncaklarının seçiminde cinsiyet ayrımı olmadan fazla ışıklı ve yana sönen ürünlerin seçilmesi uzman ekiplerimizce doğru bulunmamaktadır. Bunun sebebi bu oyuncakların zaman içerisinde beyin fonksiyonlarına vermiş oldukları zararlardır. Örneğin epilepsi gibi çeşitli nörolojik süreçleri tetikleyebileceğidir.
  7. Çocuk ve bebek giyim ürünlerinde fazla sıkı ürünlerin önerilmediği gibi fazla bol ürünlerde tavsiye edilmemektedir. Bu husus kapsamında çocuklarınız yine olumsuz etkilenebilmektedir.
  8. Bebek ve bez kullanımına devam eden çocuklar için kolay giyilip çıkarılan giyim ürünlerinin seçilmesi önerilmektedir. Bunun sebebi bebekler için ebeveynlerine bez değişim süreçlerinde kolaylık ve pratiklik sağlamasıyken çocuklar için tuvalet süreçlerini kendi başlarına kolaylıkla yapabilmeleridir.
  9. Çocuk veya bebek havlularının seçiminde maliyetten önce dikkat edilmesi gereken husus ise havlu yapısının yeterli oranda yumuşak olması gelmektedir. Bunun sebebi kurulanma esnasında çocuklarınızın veya bebeklerinizin ciltlerinde hasar ve tahrişler bırakmamasıdır. Aynı zamanda havlu seçiminde doğal pamuk ürünlerin kullanılması uzman ekiplerimizce tavsiye edilmektedir.
  10. Çocuk veya bebekler için bandana seçimleri de giyim ürünlerinde olduğu gibi baş bölgesine tam oturan ürünlerden seçilmelidir. Ürün çocuklarınızın baş kısmını ne fazla sıkmalı nede bol durmalıdır.
  11. Çorap ve külotlu çorapların seçiminde ise giyim ürünlerindeki gibi fazla dar olmamasına özellikle dikkat edilmelidir. Bunun sebebi çocukların ve özellikle bebeklerin kan akış hızlarının olumsuz bir şekilde etkilenebilmesidir.

 

 

Cigit Concept olarak geniş ürün yelpazemiz ile sizlere zaman kaybı yaşamadan şık veya spor özgün kombinler yaratabilme imkânı sağlarken aynı zamanda kalite standartları çerçevesinde çocuklarınızın sağlıklarını öncelikli olarak değerlendirerek ürün ham maddelerinin ve kumaş yapılarının doğal içerikli olmasına dikkat etmekteyiz. Bunun yanı sıra ürün performans ve kaliteleri ile maliyet endeks kıyaslamaları yapıldığı takdirde kayda değer bir avantaj sağladığımız da görülebilmektedir.

Etiketler: Çocuklar ve Bebekler İçin Hediye Önerileri
Eylül 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR