Doğal bebek giyim cigit.com.tr

Doğal bebek giyim cigit.com.tr

https://www.cigit.com.tr/dogal-bebek-giyim

Doğal bebek giyim

Neredeyse herkes pamuğun dayanıklılığını ve hissini sever. Dünyadaki en popüler ürün ve kumaşlardan biri olmakla birlikte, aynı zamanda konforumuzu sağlayan harika bir materyaldir. Sentetik kumaşlar da bebek kıyafetleri için popüler bir seçimdir, ancak petrokimyasallar ve plastikler içerebilirler. Doğal bebek kıyafetleri sentetik malzemeler üzerinde bulunan bir dizi zararlı veya riskli madde içermez; bu, yalnızca ebeveynler için rahatlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda bebeğin cildinin tahriş olma olasılığını da azaltmaya yardımcı olabilir. 

 "Bir bebeğin cildi bir yetişkine göre daha ince, daha kırılgan ve daha az yağlı. Bir bebeğin cildi ayrıca daha az melanin üretir, bu madde güneş yanığına karşı korumaya yardımcı olur. Özellikle tahriş olmuşsa, çevredeki bakterilere ve zararlı maddelere karşı daha az dirençlidir. Bebekler biz yetişkinlere kıyasla çok daha az terler, bu yüzden iç vücut sıcaklıklarını korumak onlar için daha zordur. " bebeklerin çok sıcak ve soğuklara daha korumasız olduğu anlamına gelir.

Bebeğinizin cildinin doğal pamuk giydiğinde yırtılma olasılığı çok daha düşük olsa da, evinizde ve dışarıda oynarken daha rahat hissedeceklerdir. Sıcak bir iklimde mi yoksa soğuk bir bölgede mi yaşadığınızın bir önemi yok doğal pamuk kıyafetler, kelimenin tam anlamıyla koşullara uyum sağlayacak ve çocuğunuzun vücudunun sağlıklı bir ısıyı korumasına yardımcı olacaktır.

Doğal pamuk malzeme nemi uzaklaştırır ve soğuk havayı havalandırır, bu da bebeğin ter içinde kalmasını veya çok sıcak hissetmesini azaltır. Dokuması da kışın sıcaklığı korumaya yardımcı olacaktır. Aynı, malzemeye bir esinti dolaştıran küçük boşluklar da ısı yalıtımının korunmasına yardımcı olacaktır. Pamuğun kendine has özellikleri, çocuklarınızın günlük konforunu arttırdığı gibi gece kesintisiz uykularında yardımcı olur.

Doğal bebek giyim ürünlerinin konforun yanı sıra başka avantajları da vardır. Daha güvenli, daha sağlam ve harika hissettiriyor! Doğal giyim ürünlerini ilk satın aldığınızda daha pahalı olabilir, ancak daha ucuz olan sentetik eklentili pamuklu ürünle karşılaştırıldığında size paranızın karşılığını verir. Geleneksel olarak üretilen pamuklu malzeme, bozulmaya başlamadan önce 10-20 yıkamada dayanıklıdır. Doğal pamuklu bir malzeme, aşınmaya başlamadan önce 100 yıkama veya daha uzun süre dayanır. Bunun nedeni, doğal pamuğun kimyassal işlermerden geçmemiş olmasıdır. 

Dikkat edilmesi gereken en iyi malzemeler işlenmemiş, doğal pamuk, yün, keten, soya ve bambudurcigit.com.tr 'de , neredeyde tamamı Doğal pamuk  olan fantastik bir ürün yelpazesine sahiptir.

Doğal bebek ürünleri hakkında daha fazla bilgi, sağlıklı bir yaşam tarzı, ebeveynlik tavsiyeleri için bloglarımıza gözatın

 

cigit.com.tr' nin çok satan ürünlerini keşfedin. Ebeveynler tarafından sevilen, doğal kumaşlarımızda hazırlanmış en yumuşak bebek ve çocuk ürünlerimizden oluşan özgün tasarımlarımızı incelemeyi unutmayın.

 

Etiketler: doğal bebek giyim,
Ekim 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR